Rețea de contrabandă cu țigări decapitată la Târgu Ocna

Mascați și ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Bacău au descins în cursul zilei de ieri în locuința lui Victor Bodea, cunoscut om de afaceri din Târgu Ocna.

Jandarmii au percheziționat și garajul lui Bodea aflat la parterul unui bloc situat în zona bisericii Sfinții Voievozi din Târgu Ocna. De acolo s-au ridicat sute de cartușe cu țigări netimbrate. Totodată, au fost percheziționate și autoturismele familiei Bodea. Procurorii însoțiți de jandarmi și mascați au percheziţionat şi vila lui Victor Bodea situată pe strada Costache Negri din Târgu Ocna. Se pare că Bodea este capul unei rețele de traficanți de țigări netimbrate aduse din Republica Moldova și Ucraina.

Se cunoaşte faptul că în luna aprilie a acestui an, Victor Bodea a fost oprit în trafic de lucrători ai Poliției Rutiere Bacău și în mașina Audi Q7 pe care o conducea s-au găsit 8.000 de pachete netimbrate de țigări. În prima fază, Bodea a încercat să ”negocieze” cu echipajul de poliție, iar apoi a recurs la o serie de amenințări. Surse apropiate anchetei afirmă că afaceristul din Târgu Ocna s-a lăudat în fața echipajului care l-a oprit în trafic că are relații sus-puse cu capi ai Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Echipajul a fost însă de neînduplecat iar Bodea a fost amendat pentru trafic de țigări și i s-a confiscat toată marfa.

Surse neoficiale afirmă că în Târgu Ocna există o adevărată rețea cu țigări iar Bodea le distribuia în mai multe magazine și restaurante din județul Bacău. În momentul descinderii Victor Bodea nu era acasă și a fost adus ulterior de mascați cu un taxi, se pare de la restaurantul pe care omul de afaceri îl deține în Târgu Ocna.

Punctele de întâlnire cu patronii magazinelor erau bine cunoscute dinainte. Unul din punctele cheie era salcia din fața Grădiniței nr. 2 din Târgu Ocna. La fiecare astfel de transport era schimbat numărul mașinii. ”I-am văzut de mai multe ori pe soții Bodea cum se întâlnesc cu tot felul de patroni de magazine cărora le livrau baxuri cu țigări. Mașina este veche, ca să nu dea de bănuit, deși cei doi dețin un autoturism Audi Q7 și un Audi A4”, a declarat unul dintre vecinii lui Bodea care nu a vrut să-și divulge numele.

.

SURSA: www.adevarul.ro

.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Reclame

Etichete: , , , , , , , ,

Un răspuns to “Rețea de contrabandă cu țigări decapitată la Târgu Ocna”

  1. radu Says:

    situatia e scapata de sub orice control in acest orasel …politia bea la separeuri cu borfasii si tiganii care terorizeaza ca gestapoul bietii oameni … si mai vor turisti …rusine !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: