COMUNICAT DE PRESĂ SNPAP

COMUNICAT DE PRESĂ

Cu privire la acţiuni de împădurire şi de ecologizare 

În spiritul promovării unor atitudini responsabile faţă de mediul înconjurător, elevii Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna se alătură acţiunilor de salvare a patrimoniului nostru natural . În acest sens, în ziua de 20 aprilie 2011,  elevii Şcolii  au participat la acţiuni de împădurire şi de ecologizare în localitatea Slănic Moldova.

Au fost plantaţi peste 350 puieţi de brad, după care voluntarii au desfăşurat acţiuni de curăţire-salubrizare a spaţiilor verzi din parcul staţiunii. Aceste acţiuni reprezintă rodul unei îndelungate şi fructuoase colaborări cu Primăria staţiunii Slănic Moldova, ce vizează campanii de responsabilitate socială, îndreptate spre protejarea mediului înconjurător şi promovarea principiilor ecologice.

Mesajul transmis este acela că fiecare dintre noi poate contribui semnificativ la ameliorarea şi protejarea mediului înconjurător.

 Comisar de penitenciare

Vasile SCUTARU

Directorul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de penitenciare Tîrgu Ocna


Anunțuri

Etichete: ,

Un răspuns to “COMUNICAT DE PRESĂ SNPAP”

  1. Robert Says:

    Să le fie ruşine….Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna se alătură acţiunilor de salvare a patrimoniului nostru natural . În acest sens, în ziua de 20 aprilie 2011, elevii Şcolii au participat la acţiuni de împădurire şi de ecologizare în localitatea Slănic Moldova. Ţin să specific că SNPAP se află în Târgu-Ocna…de ce nu împăduresc în staţiunea unde se află…adică în Târgu-Ocna…nu în Slănic Moldova…..Ruşine să le fie…respectă locul unde creşti şi unde te afli…apoi alte locuri….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: